Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 14 Ιουλίου 2010

Κρατούσε την μητέρα του όμηρο γιατί αρνήθηκε να σιδερώσει!

Ένας 29χρονος από τις Ηνωμένες Πολιτείες έγινε έξαλλος όταν το ρούχο που ήθελε να φορέσει δεν ήταν σιδερωμένο. Ζήτησε λοιπόν από την μητέρα του να το σιδερώσει. Όταν όμως εκείνη για κακή της τύχη αρνήθηκε να το κάνει, ο νεαρός βγήκε εκτός εαυτού και την κράτησε όμηρο για έξι ολόκληρες ώρες και μάλιστα με τη χρήση όπλου!

Ο Robert Tyller ή αλλιώς « Iron Man» όπως τον αποκάλεσαν οι αστυνομικοί αργότερα, επέμενε πως η μητέρα του έπρεπε να σιδερώσει τα ρούχα μιας και πρόκειται για καθαρά «γυναικεία δουλειά».

Όταν όμως η μητέρα του αρνήθηκε ο Tyrell δεν δίστασε στιγμή. Έβγαλε το όπλο του, την απείλησε με αυτό και αφού της πήρε κινητό και κλειδιά, την κλείδωσε μέσα στο σπίτι για έξι ολόκληρες ώρες!


Η 51χρονη γυναίκα, κατάφερε κάποια στιγμή να «αποδράσει» και έφτασε μέχρι το αστυνομικό τμήμα όπου δήλωσε το περιστατικό και έκανε μήνυση στο γιο της!  STAR.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια: