Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 10 Ιουλίου 2010

Την κράτησαν στην Ασφάλεια για δήθεν χρέος 300 ευρώ!!

Σε υποβολή μηνύσεων και αγωγών κατά αστυνομικών που υπηρετούν στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου και κατά του Ελληνικού Δημοσίου προχωρεί η 51χρονη κάτοικος Ρόδου κ Ειρήνη Τσεκουρλούκη του Ιωάννη κρατήθηκε επί 18,5 ώρες για υποτιθέμενη οφειλή ύψους 300 ευρώ προς το δημόσιο κατά παράβαση μάλιστα του νόμου που απαγορεύει προσωποκράτηση για οφειλές κατώτερες των 5.000 ευρώ.
Η περιπέτεια της 51χρονης με τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου ξεκίνησε την 18.00 ώρα της 30ης Ιουνίου 2010 όταν μετέβη στο ΑΤ Ρόδου προκειμένου να βεβαιώσει το γνήσιο της υπογραφής της σε έγγραφο που επρόκειτο να αποστείλει στον 25χρονο γιο της ο οποίος διαμένει στην Αθήνα.
Αστυνομικός του ΑΤ Ρόδου προχώρησε συγκεκριμένα σε έλεγχο των στοιχείων της και διαπίστωσε ότι στο οικείο σύστημα της αστυνομίας υπήρχε ένδειξη για οφειλή προς το δημόσιο. Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: