Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 7 Ιουλίου 2010

Σύλληψη Ρώσου διευθυντή ορχήστρας για παιδεραστία

Ο διάσημος Ρώσος διευθυντής ορχήστρας και πιανίστας Μιχαήλ Πλέτνεφ, κατηγορείται ότι βίασε ένα 14χρονο αγόρι στο θέρετρο Πατάγια της  νότιας Ταϊλάνδης.

Το δικαστήριο επέτρεψε στον 53χρονο καλλιτεχνικό διευθυντή της εθνικής ορχήστρας Ρωσίας να εγκαταλείψει «προσωρινά»τη χώρα, και αφέθηκε ελεύθερος αφού πρώτα του απαγγέλθηκε κατηγορία. Ο Πλέτνεφ, κατέβαλλε εγγύηση  300.000 μπατ (7.300 ευρώ) και στις 19 Ιουλίου θα παρουσιαστεί ξανά ενώπιον του δικαστηρίου.

Ο Ρώσος μουσικός που παραθέριζε συχνά στην Πατάγια είχε αγοράσει αρκετά σπίτια και είχε ιδρύσει ωδείο, ενώ σύμφωνα με οργανώσεις προάσπισης των δικαιωμάτων των παιδιών στην Πατάγια, ο πιανίστας έχει ιστορικό σεξουαλικής κακοποίησης στο θέρετρο, το οποίο έχει γίνει διαβόητο καθώς προσφέρει αχαλίνωτη νυχτερινή διασκέδασηκαι διαθέτει ένα εκτεταμένο δίκτυο πορνείας.

Εάν κριθεί ένοχος ο Πλέτνεφ, αντιμετωπίζει ποινή κάθειρξης 20 ετών: «Συγκεντρώναμε στοιχεία εναντίον του εδώ και καιρό» είπε αξιωματούχος της αστυνομίας στην περιοχή, αναφερόμενος στον Ρώσο μουσικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: