Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Δευτέρα 19 Ιουλίου 2010

Ο πολιτικός κόσμος καταδικάζει τη δολοφονία του Σ.Γκιόλια


Την καταδίκη και κατακραυγή του πολιτικού κόσμου έχει προκαλέσει η δολοφονία του δημοσιογράφου Σωκράτη Γκιόλια, νωρίς σήμερα τα ξημερώματα, έξω από το σπίτι του στην Ηλιούπολη. Άγνωστοι δράστες είχαν στήσει καρτέρι θανάτου στον 37χρονο δημοσιογράφο, τον οποίο «γάζωσαν» με περισσότερες από 10 σφαίρες.

O πρόεδρος της Βουλής Φίλιππος Πετσάλνικος προέβη στην ακόλουθη δήλωση: «Εκ μέρους όλων των βουλευτών του ελληνικού Κοινοβουλίου, θέλω να εκφράσω την οργή και τη θλίψη για την αποτρόπαιη δολοφονική ενέργεια που αφαίρεσε τη ζωή του δημοσιογράφου Σωκράτη Γκιόλια. Εκφράζουμε επίσης τα θερμά μας συλλυπητήρια στους οικείους του».

«Η εν ψυχρώ δολοφονία του δημοσιογράφου Σωκράτη Γκιόλια προκαλεί αισθήματα αποτροπιασμού στην κοινή γνώμη και συγκλονίζει τη δημοσιογραφική οικογένεια, της οποίας το θύμα υπήρξε διακεκριμένο μέλος. Η ελληνική κοινωνία περιμένει από τις αρμόδιες αρχές να διαλευκάνουν άμεσα την πολύ σκοτεινή αυτή υπόθεση και να εντοπίσουν και να συλλάβουν το ταχύτερο δυνατόν τους δολοφόνους» δήλωσε ο εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας Πάνος Παναγιωτόπουλος. ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: