Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Δευτέρα 19 Ιουλίου 2010

To «ecstasy» μπορεί να βοηθήσει στο μετα-τραυματικό στρες

QI (E series)
Το ναρκωτικό ecstasy είναι πιθανό να αυξήσει τις πιθανότητες επιτυχίας της θεραπείας σε ασθενείς με μετα-τραυματικό στρες, σύμφωνα με τα αποτελέσματα έρευνας Αμερικανών επιστημόνων.
Μια μικρής κλίμακας δοκιμή σε 20 άτομα, τα αποτελέσματα της οποίας δημοσιεύονται στο Journal of Psychopharmacology, έδειξε ότι το ναρκωτικό είναι ασφαλές και φαίνεται να βελτιώνει σημαντικά τα αποτελέσματα της ψυχοθεραπείας.
Οι Αμερικανοί ερευνητές πήραν την άδεια να κάνουν μεγαλύτερες δοκιμές σε βετεράνους του αμερικανικού στρατού, αλλά τονίζουν ότι χρειάζονται πιο εκτεταμένες έρευνες για να εξακριβωθούν τα αποτελέσματα της έρευνας.
Το ecstasy (γνωστό ιατρικά ως MDMA) πιστεύεται ότι μειώνει το φόβο, επιτρέποντας στους ασθενείς, που είναι συναισθηματικά πληγωμένοι και «κλειστοί», να ωφεληθούν περισσότερο από την ψυχοθεραπεία. ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: