Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Παρασκευή 16 Ιουλίου 2010

Τι θα διαβάσετε στις κυπριακές εφημερίδες της Παρασκευής

Λευκωσία: Η συμπλήρωση 36 χρόνων από το πραξικόπημα και την εισβολή και η παρούσα κατάσταση στο Κυπριακό και το εσωτερικό μέτωπο, η κατάσταση της κυπριακής οικονομίας και οι αντιπαραθέσεις κομμάτων και Κυβέρνησης για τους χειρισμούς, η αποφυγή της απεργίας στα ξενοδοχεία και η λειτουργία της πρώτης ανεμογεννήτριας στην Κύπρο είναι μερικά από τα θέματα τα οποία προβάλλει σήμερα ο κυπριακός Τύπος.

Η «Αλήθεια», στο κύριο της θέμα με τίτλο «Πολιτική Μνημόσυνων», γράφει ότι 36 χρόνια μετά την τουρκική εισβολή και κατοχή, η ελληνοκυπριακή πολιτική ηγεσία ακόμη δεν έχει σαφείς στόχους, προσανατολισμούς και σχεδιασμό, με τη νέα γενιά να αναζητεί την ελπίδα. Αλλού, γράφει για την αναβολή για το Σεπτέμβριο της δίκης για τη δολοφονία του Αντη Χατζηκωστή, προσθέτοντας ότι θεωρείται αβέβαιη η έκδοση του Ξενοφώντος από τη Μολδαβία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΥΠΡΙΑΚΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: