Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Παρασκευή 9 Ιουλίου 2010

Ένας νεκρός και δύο τραυματίες στις ταυροδρομίες της Παμπλόνα στην Ισπανία

Ένα άτομο σκοτώθηκε και δύο ακόμη τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια του ισπανικού φεστιβάλ Σαν Φερμίν, με τις διάσημες ταυρομαχίες.    Σύμφωνα με το BBC, η ταυροδρομία της Παρασκευής διήρκεσε έξι λεπτά και 23 δευτερόλεπτα, δηλαδή πάνω από τον διπλάσιο χρόνο που συνήθως διαρκούν οι ταυροδρομίες.

Ένας από τους έξι ταύρους ξέφυγε από τους υπόλοιπους και προξένησε τον πανικό, προσπαθώντας να χτυπήσει τα άτομα που έτρεχαν δίπλα του.

Ένα άτομο χτυπήθηκε στο μηρό από τα κέρατα του ταύρου με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του, ενώ άλλοι δύο νοσηλεύονται τραυματισμένοι στο κεφάλι και στα πλευρά.   Οι ταυτότητες των τριών ατόμων δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστές.

Το Φεστιβάλ Σαν Φερμίν διεξάγεται κάθε χρόνο στην Παμπλόνα της Ισπανίας. Δεκάδες ταύροι ξεχύνονται στα στενά σοκάκια, τρέχοντας δίπλα σε δεκάδες άτομα. Το «Σαν Φερμίν» είναι από τα πιο φημισμένα φεστιβάλ, γνωστό σε όλο τον κόσμο, γι’ αυτό και προσελκύει χιλιάδες ξένους τουρίστες.

Ωστόσο αποτελεί μια αρκετά επικίνδυνη παράδοση, αφού δεν λείπουν και οι τραυματισμοί κατά τη διάρκεια της «μάχης» με τους ταύρους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: