Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 14 Ιουλίου 2010

Μαθήματα ...ποδηλατικής από τους «Αχαρνής»

Οι ποδηλάτες ένωσαν τις δυνάμεις τους με τους ηθοποιούς και συντελεστές της παράστασης «Αχαρνής» του ΚΘΒΕ για να βροντοφωνάξουν το μήνυμα της της ποδηλατικής μετακίνησης μέσα στην πόλη. Χτες, στην πλατεία Αριστοτέλους, με ανεβασμένη διάθεση και μπόλικη δόση χιούμορ, η ομάδα του «Bike respect» διοργάνωσε και έφερε εις πέρας άλλη μία πρωτότυπη δράση, σε συνεργασία, βέβαια, με το ΚΘΒΕ, το οποίο από την πλευρά του δείχνει το πιο εναλλακτικό του πρόσωπο.
Ξεχωριστή θέση στο event κατείχε το περίφημο ταξίλατο, εφεύρεση του «Bike respect», το οποίο και «τίμησε» δεόντως ο γνωστός μουσικοσυνθέτης Σταμάτης Κραουνάκης. Η εκκίνηση δόθηκε από την πλατεία Αριστοτέλους, γύρω στις 20.00 και η πορεία που ακολουθήθηκε ήταν μέσα από τη Μητροπόλεως, την Παύλου Μελά, την Ερμού και την Τσιμισκή, πριν οι συμμετέχοντες καταλήξουν και πάλι στην πλατεία Αριστοτέλους.
Η συνεργασία της ομάδας "Bikerespect" με το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος θα συνεχιστεί στο προσεχές μέλλον, με το πρόγραμμα «Οι ποδηλατόδρομοι ανθίζουν». Ανυπομονούμε να το δούμε...

Δεν υπάρχουν σχόλια: