Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2011

Οι Ελληνες "βασιλιάδες του μπέργκερ" καρφώνουν το ΝΒΑ

Είναι οι Ελληνες «βασιλιάδες του μπέργκερ» στην Αμερική και τα έβαλαν με τους διοργανωτές του NBA, επειδή οι πρόσφατες αποφάσεις τους τους απειλούν με αναδουλειά!

Ο λόγος για την οικογένεια Κατσανέβα, ιδιοκτήτες της αλυσίδας φαστφούντ Crown Burgers, με είκοσι ένα υποκαταστήματα στη Γιούτα και άλλες πολιτείες, που ξεσηκώθηκαν επειδή οι πωλήσεις των καταστημάτων της πολιτείας εκτιμάται ότι θα πέσουν από 25 έως 30%, εξαιτίας της ακύρωσης των αγώνων του πρωταθλήματος μπάσκετ και της απραξίας της τοπικής ομάδας Γιούτα Τζαζ. Ο Μάικ Κατσανέβας λοιπόν ανέλαβε εκπροσωπώντας όλους τους ιδιοκτήτες καταστημάτων της πολιτείας να ταρακουνήσει τους εμπλεκομένους με το NBA.

«Ο κόσμος είναι έξαλλος και έχει το δικαίωμα να είναι. Ολοι θέλουν να πληρώνονται για τη δουλειά τους. Αλλά πόσα χρήματα θέλουν να βγάζουν οι παίκτες του μπάσκετ; Ας είμαστε ειλικρινείς. Ολοι οι άλλοι υποφέρουν με αυτήν την οικονομική κατάσταση. Δεν θέλω να μιλήσω άσχημα για τους παίκτες ή τους ιδιοκτήτες των ομάδων, αλλά πόσα ακόμα χρήματα θέλουν να παίρνουν για να κάνουν τη δουλειά τους;» δήλωσε χαρακτηριστικά στην εφημερίδα «USA Today».

Αξίζει να σημειωθεί ότι το ΝΒΑ ακύρωσε τους preseason αγώνες του, επειδή οι παίκτες και οι ιδιοκτήτες των ομάδων δεν μπορούν να συμφωνήσουν στους μισθούς, αλλά και στο πώς θα μοιράζονται τα ποσοστά.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: