Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 10 Ιουλίου 2010

Αντιδράσεις στην Τουρκία για την ακύρωση της συναυλίας της Λόπεζ

Παραβίαση  των ανθρωπίνων δικαιωμάτων χαρακτήρισε ο εκπρόσωπος του τουρκικού Υπουργείου Εξωτερικών Μπουράκ Οζούγκιεργιν το γεγονός ότι δεν θα πραγματοποιηθεί τελικά στα κατεχόμενα της Κύπρου η συναυλία της τραγουδίστριας Τζένιφερ Λόπεζ.

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας «Χουριέτ», ο εκπρόσωπος του τουρκικού Υπουργείου Εξωτερικών, σχολιάζοντας τη δήλωση του εκπροσώπου της Τζ. Λόπεζ ότι η τραγουδίστρια «δεν στηρίζει συνειδητά κάποιο κράτος, θεσμό ή καθεστώς που παραβιάζει τα ανθρώπινα δικαιώματα», δήλωσε:

«Η ΤΔΒΚ είναι μήπως αυτή που παραβιάζει τα ανθρώπινα δικαιώματα ή αυτοί που αφαιρούν από το λαό της ΤΔΒΚ ακόμη και το δικαίωμα να ακούσει μουσική και εμποδίζουν απλές καλλιτεχνικές εκδηλώσεις; Η αντίληψη αυτή προκαλεί σκέψεις, με δεδομένα τα θεμέλια ενός κοινού κράτους στη μελλοντική δημιουργία του οποίου αποσκοπούν οι συνομιλίες για την επίλυση. Πρέπει να στηρίζεται η λύση όχι εμποδίζοντας, αλλά αυξάνοντας τις πολιτιστικές δραστηριότητες που δεν έχουν πολιτική διάσταση. Η παρεμπόδιση των πολιτιστικών δραστηριοτήτων είναι παραβίαση ανθρώπινου δικαιώματος».

Δεν υπάρχουν σχόλια: