Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 7 Ιουλίου 2010

«Βόμβα» Α. Κακλαμάνη: δεν ψηφίζει το άρθρο για τη διαιτησία!

Βόμβα» εξαπέλυσε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και πρώην πρόεδρος της Βουλής κ. Απ. Κακλαμάνης,  με την τοποθέτησή του πριν από λίγη ώρα, κατά τη συζήτηση για το ασφαλιστικό νομοσχέδιο. Ο κ. Κακλαμάνης διευκρίνισε ότι δεν θα ψηφίσει το άρθρο για την κατάργηση της διαιτησίας στις εργασιακές σχέσεις, ενώ επισήμανε ότι τον βρίσκει αντίθετο και η κατάργηση της 13ης και 14ης σύνταξης.

Το γεγονός αυτό, πέρα από το ότι αποδεικνύει ότι η κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ είναι «καζάνι που βράζει», φέρνει στο προσκήνιο το ενδεχόμενο «οδυνηρών εκπλήξεων» για την κυβέρνηση στην ψηφοφορία για το ασφαλιστικό. Όχι μόνο επί της αρχής, αλλά και   σε συγκεκριμένα άρθρα. Όμως το γεγονός ότι η κυβέρνηση έχει προειδοποιήσει (εμμέσως έστω πλην σαφώς)   πως ακόμη και η καταψήφιση συγκεκριμένων  άρθρων αποτελεί αιτία διαγραφής, την «εγκλωβίζει» σε συγκεκριμένη στάση απέναντι στους «απείθαρχους». Το αποτέλεσμα είναι κάθε άρθρο ξεχωριστά θεωρητικά να μπορεί να λάβει την μορφή ψήφου εμπιστοσύνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: