Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 10 Ιουλίου 2010

Οι Κλίντον στον... πυρετό του γάμου

Πυρετώδεις είναι οι ετοιμασίες για τον «γάμο του αιώνα» -όπως χαρακτηρίζεται από τον αμερικανικό Τύπο- αυτόν της Τσέλσι Κλίντον. Οι φήμες για τον πιο πολυσυζητημένο γάμο στις ΗΠΑ οργιάζουν εδώ και έναν χρόνο στα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, ενώ τα ερωτήματα που παραμένουν τρεις εβδομάδες πριν από τη μεγάλη στιγμή είναι ποιοι θα παρευρεθούν στη γαμήλια τελετή, τίνος σχεδιαστή θα είναι το νυφικό φόρεμα αλλά και αν θα δακρύσει ο πρώην πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών και περήφανος πατέρας της νύφης.

Αντίθετα με ό,τι όλοι περίμεναν, η κόρη του Μπιλ και της Χίλαρι Κλίντον επέλεξε να καλέσει μόνο 400 καλεσμένους στον γάμο, ο οποίος θα λάβει χώρα στις 31 Ιουλίου, και μάλιστα απαίτησε να γνωρίζει τον καθένα προσωπικά. Λαμπερά ονόματα περιλαμβάνονται στη λίστα καλεσμένων, ενώ παραμένει ανοιχτό το ενδεχόμενο ο πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα να παρευρεθεί στον γάμο.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: