Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 7 Ιουλίου 2010

Ο έρωτας «γεννιέται» το καλοκαίρι

Άφθονος ελεύθερος χρόνος, χαλάρωση, βόλτες κάτω από το λαμπερό καλοκαιριάτικο φεγγάρι, κάνα-δυο ποτά δίπλα στο κύμα… Η πιο ερωτική εποχή του χρόνου, οι διακοπές, έφθασαν - και ξυπνούν σε πολλούς τη λαχτάρα για έναν ερωτικό σύντροφο.
Καλοκαίρι και σεξ είναι ουσιαστικά δύο έννοιες συνυφασμένες. Το αποδεικνύουν και τα στοιχεία: από τους 600 νέους ηλικίας 25-35 ετών, που απευθύνθηκαν στην Ανοιχτή Γραμμή Βοήθειας και Στήριξης της Εταιρείας Μελέτης Ανθρώπινης Σεξουαλικότητας στην Ελλάδα, το 67% είπαν πως κάνουν περιστασιακό σεξ και επιδίδονται στην εναλλαγή συντρόφων κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών.
Στην πραγματικότητα, η αναζήτηση ενός νέου συντρόφου είναι κάτι στο οποίο πολλοί αφιερώνουν μεγάλο τμήμα των διακοπών τους - και αναλόγως με την ηλικία και τη συναισθηματική ωριμότητα, η αναζήτηση αυτή μπορεί να οδηγήσει σε κάτι που σύντομα θα τελειώσει ή που μπορεί να αντέξει στο χρόνο. Σίγουρα, όμως, οδηγεί σε κάτι ιδιαίτερα τονωτικό - αρκεί να αποφύγει κανείς τις παγίδες. ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: