Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 7 Ιουλίου 2010

Π.Κωστόπουλος Sweet and Sweat για Μενεγάκη-Μανωλίδου

Παρέλαση επωνύμων χθες το βράδυ σε ένα απόλυτα καλοκαιρινό πάρτι που διοργάνωσε ο Πέτρος Κωστόπουλος με αφορμή τη διπλή συλλογή τραγουδιών «Sweet and Sweat 3». Ο οικοδεσπότης μίλησε για όλα, απαντώντας στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων που αφορούσαν την Ελένη Μενεγάκη, την Ευγενία Μανωλίδου , τη συμμετοχή του στο GreekIdol, τις κόντρες στο ριάλιτι, και τα δοκιμαστικά που έχει κάνει  για εκπομπή στον Alpha.

Όταν ρωτήθηκε για την Ελένη Μενεγάκη και για πως είναι οι σχέσεις τους απέφυγε τα πολλά-πολλά και το έστριψε διπλωματικά: «Με την Ελένη δεν είχαμε καμία διαφορά. Ούτε χάλασε ούτε και φτιάχτηκε τίποτα». Όσο για τη συμμετοχή του στην κριτική επιτροπή του GreekIdol δήλωσε χαρακτηριστικά: «Πήρα και ένα μισθό, δεν πήγα τζάμπα!». Όχι τίποτ΄άλλο αλλά έτσι που τα ‘λεγε η Ρούλα το προηγούμενο  διάστημα ήθελε να μας πείσει ότι ο Κωστόπουλος πήγε μόνο και μόνο για να την στηρίξει επειδή είναι φίλος της κολλητός.    ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: