Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τρίτη 31 Αυγούστου 2010

Δωρεάν εκπαίδευση από τα καλύτερα πανεπιστήμια στο Διαδίκτυο


Όλο και περισσότερα πανεπιστήμια, όπως το Χάρβαρντ, το MIT και το Γέιλ, «ανεβάζουν» διαλέξεις στο YouTube, τις οποίες παρακολουθούν χιλιάδες άτομα ανά τον κόσμο δωρεάν.


Κολλέγια και πανεπιστήμια στις ΗΠΑ προσφέρουν δωρεάν μαθήματα με διαλέξεις σε βίντεο από τους πιο διακεκριμένους καθηγητές στο Διαδίκτυο.
Μεταξύ χιλιάδων εκπαιδευτικών βίντεο στο YouTube βρίσκονται διαλέξεις του φυσικού Γουόλτερ Λέβιν από το MIT, τις οποίες έχουν επισκεφτεί εκατοντάδες χιλιάδες άτομα. Πολλά δημοφιλή πανεπιστήμια ανεβάζουν βίντεο με διαλέξεις στο YouTube, όπως το Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια στο Μπέρκλεϊ, το Κολούμπια, το Χάρβαρντ, το Πρίνστον, το Γέιλ κ.α. Μάλιστα, αν ενδιαφέρεστε για την οδοντιατρική, το τμήμα Οδοντιατρικής του Πανεπιστημίου του Μίσιγκαν προσφέρει τη δυνατότητα παρακολούθησης 426 βίντεο. ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: