Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τρίτη 31 Αυγούστου 2010

Διάσημοι στο άλμπουμ του σχολείου

Οπως φαίνεται, τελικά είτε είσαι διάσημος είτε κοινός θνητός κάποιες φωτογραφίες σου θα ’θελες να παραμείνουν κλεισμένες για πάντα στο συρτάρι. Αυτή όμως την επιλογή δεν την έχουν οι διάσημοι, αφού ένα site φροντίζει να βγάζει στη φόρα τις εφηβικές τους φωτογραφίες από τις σχολικές τους επετηρίδες!

Μελαγχολικός απεικονίζεται ο Μπραντ Πιτ και το παραπονεμένο ύφος του μάλλον οφείλεται στις αγγαρείες που του είχαν αναθέσει οι συμμαθητές του από το Λύκειο Kickapoo για την προετοιμασία σχολικής γιορτής. Η φωτογραφία τραβήχτηκε τη δεκαετία του ’80, γι’ αυτό και ο γνωστός ηθοποιός -ακολουθώντας τη μόδα της εποχής- εμφανίζεται φορώντας κολλητό τζιν και ένα απλό T-shirt.

Από την άλλη, η «Μις με το Ζόρι» Σάντρα Μπούλοκ φαίνεται να ήταν από τότε δημοφιλής αφού ήταν cheerleader. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: