Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τρίτη 31 Αυγούστου 2010

Γιατί "κρύφτηκε" ο Πεταλωτής;

Της Ελένης Καλογεροπούλου

Τί σοβαρότερο είχε να κάνει χθες από το να δει  τους πολιτικούς συντάκτες στην καθιερωμένη ενημέρωση , ο εκπρόσωπος της Κυβέρνησης Γιώργος Πεταλωτής ; Κανείς δεν ξέρει εκτός από τον ίδιο ο οποίος και ζήτησε την αναβολή της καθιερωμένης  ενημέρωσης .  Όλοι όμως μπορεί να υποθέσουν  ό,τι θέλουν .

Κατ αρχήν   ότι ... "σκιάχτηκε", ότι φοβήθηκε να αντιμετωπίσει τους πολιτικούς συντάκτες  και τα όποια εύστοχα ή άστοχα ερωτήματά τους. Γιατί μη μου πείτε ότι δεν θα είχε ενδιαφέρον η άποψη της κυβέρνησης για το ξέσπασμα ...αγάπης του   Θεόδωρου Πάγκαλου προς τον  Γιάννη Ραγκούση  με την διευκρίνιση βέβαια ότι του αρέσει να κυκλοφορεί...ασκεπής, όπως έχει κάνει όλα τα χρόνια του πολιτικού του βίου, αλλά και η αντίθεση του στην διαφαινόμενη κυβερνητική λογική  "προανακριτικές επιτροπές για όλα τα θέματα"

Δεν υπάρχουν σχόλια: