Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2010

Απόπειρα δωροδοκίας κατήγγειλε ο τερματοφύλακας των Τρικάλων

Υπόθεση απόπειρας δωροδοκίας διερευνά η αστυνομική διεύθυνση Τρικάλων μετά την καταγγελία που έκανε ο τερματοφύλακας της ομάδας των Τρικάλων, Χρήστος Πουρής (ΦΩΤΟ).

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε, δέχτηκε πρόταση από πρόσωπο που διαμένει στη Θήβα, να έχει μειωμένη απόδοση στο σημερινό ματς Τρικάλων-Λεβαδειακού. Ο μεσάζων φέρεται να του πρότεινε 30.000 ευρώ και την υπόσχεση ότι θα πάρει μετεγγραφή σε ομάδα της Σούπερ Λίγκας.

Στο αυτόφωρο Τρικάλων οδηγείται αύριο ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας του Λεβαδειακού, Γιάννης Κομπότης, κατηγορούμενος για απόπειρα δωροδοκίας, ύστερα από καταγγελία, που έκαναν στην Αστυνομία ο τερματοφύλακας των Τρικάλων, Χρίστος Πουρής, και ο πρόεδρος της ομάδας, Βαγγέλης Πλεξίδας.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΩΡΟΔΟΚΙΑ, ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Α΄, Β΄ΚΑΙ Γ΄ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΞΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: