Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τρίτη, 7 Σεπτεμβρίου 2010

Αγρίνιο: Σκάνδαλο με βίντεο για ομαδικά όργια


Σάλος έχει προκληθεί στην τοπική κοινωνία του Αγρινίου, μετά από ένα ροζ βίντεο με ομαδικά όργια. Μάλιστα φημολογείται πολύ έντονα από τους κατοίκους της περιοχής ότι θα κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο τις επόμενες μέρες.

Πρωταγωνιστές στο εν λόγω βίντεο είναι τέσσερις νεαροί άνδρες και τρεις παντρεμένες γυναίκες εκ των οποίων η μία είναι σύζυγος επιφανούς γιατρού, η δεύτερη και η τρίτη, σύζυγοι γνωστών τοπικών επιχειρηματιών της ευρύτερης περιοχής..

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα όλα ξεκίνησαν σε μπαρ της πόλης. Εκεί έγινε η γνωριμία των 7, το ένα έφερε το άλλο και κατέληξαν λίγες ώρες αργότερα σε βίλα της περιοχής. Μάλιστα λέγεται πως η μία σύζυγος εκ των τριών έχει καιρό σχέση με τον μπάρμαν ο οποίος δουλεύει στο  συγκεκριμένο μαγαζί

Στη βίλα οι επτά τους επιδόθηκαν σε ομαδικά όργια, σύμφωνα πάντα με δημοσιεύματα του Τύπου της περιοχής, τα οποία οι νεαροί βιντεοσκόπησαν… Το εν λόγω «καυτό» βίντεο, μεταδίδεται στο Αγρίνιο από κινητό σε κινητό και οι γυναίκες έχουν γίνει βούκινο…

Star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: