Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2010

Καλείται να απολογηθεί για τη Siemens ο Γ. Τσουγκράνης

Κλήση σε απολογία έστειλαν οι εφέτες - ανακριτές, που διερευνούν τη υπόθεση της Siemens, στον επιχειρηματία και κουμπάρο του πρώην υπουργού Τάσου Μαντέλη, Γιώργο Τσουγκράνη. 

Ο επιχειρηματίας καλείται να απολογηθεί μεθαύριο, Πέμπτη, για την κατηγορία της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα (κακούργημα).

Ο κ. Τσουγκράνης ενώπιον της Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής είχε παραδεχθεί ότι, προκειμένου να εξυπηρετήσει τον κουμπάρο του, είχε ανοίξει τραπεζικό λογαριασμό στη Γενεύη στο όνομα Α. Ρόκος, στον οποίο κατατέθηκαν εμβάσματα συνολικού ποσού 450.000 μάρκων, που -σύμφωνα με το κατηγορητήριο- ήταν δώρα της Siemens προς τον πρώην υπουργό.

Παράλληλα, οι εφέτες - ανακριτές έχουν ζητήσει από τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Εφετών, Γιάννη Σακελάκο, την επέκταση της δίωξης και για το αδίκημα της εγκληματικής οργάνωσης.
Ετσι, τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ασκηθεί δίωξη και γι αυτή την κακουργηματική κατηγορία, η οποία θα προσωποποιηθεί σε εμπλεκόμενους κατηγορούμενους από τους εφέτες - ανακριτές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: