Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2010

Έκανε μπότοξ και της μαύρισε το μάτι!


Μπορεί να είναι μόνον 29 ετών, όμως η Κιμ Καρντάσιαν ένιωσε πως ο χρόνος τη «χτυπά» αλύπητα και έτσι αποφάσισε να κάνει μπότοξ.

Η Κιμ, που έγινε γνωστή μέσα από τα ριάλιτι στα οποίο πρωταγωνιστεί με την οικογένεια της, αποφάσισε να γυρίσει πίσω το χρόνοκαι όπως πάντα, πήρε μαζί της και τιςκάμερες.

Σε ένα από τα επεισόδια του ριάλιτι που ονομάζεται: «Keeping up with the Kardashians», η 29χρονη επισκέπτεται μιακλινική στο Beverly Hills ώστε να κάνει μερικές ενεσούλες… «τόνωσης»γύρω από τα μάτια της.

Δεν υπάρχουν σχόλια: