Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010

Νίκη και πρωτιά στον όμιλο για την Εθνική

Τη μοναξιά της κορυφής απολαμβάνει η Εθνική Ελλάδος στον όμιλο της καθώς το νικηφόρο αποτέλεσμα απέναντι στο Ισραήλ με 2-1 συνοδεύτηκε από μια αναπάντεχη ισοπαλία-δώρο της Λετονίας με τη Γεωργία (1-1).

Αποτέλεσμα; Η Εθνική Ελλάδος με 8 βαθμούς είναι μόνη-πρώτη, με τις Κροατία (1 αγώνα λιγότερο) και Γεωργία να ακολουθούν με 7 και 6 βαθμούς αντίστοιχα.

Ο προπονητής της Εθνικής Ελλάδος, Φερνάντο Σάντος ήταν ξεκάθαρος από την αρχή: πάμε για τη νίκη και δεν υπάρχουν δικαιλογίες. Και έτσι έγινε. Τι κι αν μας καρδιοχτύπησε τα πρώτα 10-15 λεπτά του αγώνα η Εθνική όταν το Ισραήλ φάνηκε να πιέζει πολύ έντονα.

Η είσοδος του Φετφατζίδη στη θέση του Νίνη που τραυματίστηκε στο 15ολεπτό άλλαξε και τη ροή του αγώνα. Ο νεαρός άσος του Ολυμπιακού έδωσε ζωντάνια στη «γαλανόλευκη» η οποία άρχισε να παίρνει την πρωτοβουλία του αγώνα.

Το τέλος του αγώνα (μετά και το «θείο» δώρο των Λετονών να ισοφαρίσουν τη Γεωργία σε 1-1 στο 91ο λεπτό) βρήκε την Εθνική μόνη πρώτη στον όμιλο και έκανε σαφές ότι η πρώτη θέση του ομίλου θα «παιχτεί» στα παιχνίδια με την Κροατία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: