Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010

Πράκτορες και δολοφόνοι

Αντρική υπόθεση αποδείχτηκε η πρεμιέρα της νέας ταινίας δράσης με τίτλο «Red» καθώς το κόκκινο χαλί κατακλύστηκε από τους άντρες πρωταγωνιστές της.

Ο Μπρους Γουίλις, ο Μόργκαν Φρίμαν, ο Τζον Μάλκοβιτς και ο Ρίτσαρντ Ντρέιφους έδωσαν το «παρών» στο «Grauman's Chinese Theater» του Χόλιγουντ για την πρώτη επίσημη προβολή, αποδεικνύοντας ότι οι ωραίοι άντρες δεν χάνουν τη γοητεία τους ούτε όταν μεγαλώσουν.

Η βασική πρωταγωνίστρια της ταινίας, η Ελεν Μίρεν απουσίαζε λόγω γυρισμάτων, ωστόσο ο σύζυγός της Τέιλορ Χάκφορντ φρόντισε να μη γίνει αισθητή η απουσία της ποζάροντας με το χαρτονένιο ομοίωμά της.

Σε αντίθεση με τον Χάκφορντ, ο Μπρους Γουίλις φωτογραφήθηκε όλο περηφάνια ανάμεσα σε δύο από τις σημαντικότερες γυναίκες της ζωής του, την καλλονή σύζυγό του Εμα και τη μεγαλύτερη κόρη του, Ράμερ  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: