Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2010

«Η Demi Moore συμμετέχει συχνά σε όργια»

«Εχουμε ανοικτή σχέση με την Demi. Μοιραζόμαστε τις γυναίκες, ενώ πολλές φορές, τις ερωμένες μου, τις διαλέγει η ίδια η γυναίκα μου!»

Αυτό δήλωσε σύμφωνα με πληροφορίες στην Brittney Jones o Ashton Kutcher σχετικά με την σχέση του με την σύζυγό του Demi Moore.

Εδώ κολλάει το... τι βλέπουνε τα αυτιά μας και τί ακούν τα μάτια μας...Γιατί ένα μπλέξιμο, ένα τύπου μπουρδούκλωμα, το διαπιστώνουμε...

Αυτές τις τόσο… προοδευτικές δηλώσεις που έχουν προκαλέσει σάλο στο Hollywood δημοσίευσε το περιοδικό Star, το οποίο αναφέρει πως έχει στην κατοχή του συνέντευξη – χείμαρρο της Jones, που αποκαλύπτει τον διάλογο που είχε με τον σύζυγο της Moore. Σε αυτόν τον διάλογο, ο Kutcherτης εκμυστηρεύτηκε τα όσα κάνει στην κρεβατοκάμαρά του με την γυναίκα του, τα οποία «ξεκινούν από… φυσιολογικές διαδικασίες και καταλήγουν μέχρι και σε όργια!» TO ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: