Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

Γαλάζιος συναγερμός για τα επισφαλή κάστρα

Ρωγμές στα «κάστρα» της Δεξιάς, στους Δήμους Αθήνας και Θεσσαλονίκης, που κατέχει η ΝΔ από το 1986, καταγράφονται λίγα εικοσιτετράωρα πριν από τον δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών. 
Η Ρηγίλλης διαπιστώνει, παρά την αισιοδοξία που εκπέμπεται για προφανείς πολιτικούς λόγους, ότι υπάρχει ισχυρή πίεση των υποψηφίων που στηρίζει, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, του νυν δημάρχου κ. Ν. Κακλαμάνη και του κ. Κ. Γκιουλέκα, αντίστοιχα, παρά το γεγονός ότι ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ κ. Γ. Καρατζαφέρης ανακοίνωσε χθες το βράδυ τη στήριξή του με σκληρή δεξιά ρητορική.
Ο κίνδυνος εκλογικής ήττας είναι ορατός καθώς πρώτη φορά απειλούνται σοβαρά οι υποψήφιοι της ΝΔ έπειτα από 24 χρόνια «γαλάζιας» κυριαρχίας στους δύο μεγαλύτερους δήμους της χώρας. Τα αρνητικά μηνύματα από τις τοπικές οργανώσεις της ΝΔ, οι διαμαρτυρίες αρκετών βουλευτών για τον κ. Κακλαμάνη σε συνδυασμό με την υποβόσκουσα κρίση στις σχέσεις του με το κεντρικό σύστημα εξουσίας του κόμματος οδήγησαν τον δήμαρχο Αθηναίων να θυμηθεί τη Ρηγίλλης και να προστρέξει σε βοήθεια.  ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: