Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

Νέα γενιά κρυφών ελλειμμάτων από τους ΟΤΑ

pptzninxjc4bd87f9d070f1
Χωρίς εικόνα για το ύψος της νέας γενιάς κρυφών ελλειμμάτων και χρεών, αλλά και δίχως διασφάλιση για την υλοποίηση του νόμου του Καλλικράτη που πρέπει μόνο το 2011 να φέρει έσοδα 1 δισ. ευρώ, χαράζεται ο προϋπολογισμός της τοπικής αυτοδιοίκησης. Το θέμα συζητήθηκε χθες το μεσημέρι μεταξύ του αρμόδιου υπουργού Εσωτερικών Γ. Ραγκούση και του υπουργού Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου, ο οποίος επιχειρεί, με διαδοχικές συναντήσεις, να κλείσει με «μαχαίρι» στις δαπάνες, τις «τρύπες» στα έσοδα.

Πίσω από τα στοιχεία που προ ημερών κοινοποίησε η Τράπεζα της Ελλάδος για 280 εκατ. ευρώ ετησίως που δίδει η τοπική αυτοδιοίκηση για την μεταφορά μαθητών προς και από τα απομακρυσμένα χωριά, κρύβονται μία σειρά από αφανείς δαπάνες των ΟΤΑ. Τα λεφτά φαίνεται ότι είναι πολλά. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: