Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2010

ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ το ΒΗΜΑ./ Διαβάστε ΕΔΩ ολα τα πρωτοσέλιδα.

ΤΟ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟ ΦΥΛΛΟ
Με τη δραχμή...φλερταρουν οι κυριακάτικες εφημερίδες που μεταξύ κινδυνολογίας, μπαρούφας και αξιόπιστης κριτικής ρίχνουν, άλλη μια φορά τα "τείχη" και μπερδεύουν πράγματα και καταστάσεις.

Τη στιγμή που οι απολύσεις δημοσιογράφων και οι απεργίες που έχουν προκηρυχτεί τις επόμενες μέρες απειλούν να τινάξουν το εκδοτικό σύστημα στον αέρα οι κυριακάτικες εφημερίδες, με ελάχιστες λαμπρές εξαιρέσεις, παραπαίουν ανάμεσα στις θεωρίες πανικού και συνωμοσίας ή προκαλούν με νούμερα για να κεντρίσουν το ενδιαφέρον του αναγνώστη, που καθημερινά τους γυρνάει την πλάτη.

Και δεν κάνουν καμιά προσπάθεια να εκσυγχρονιστούν και να συμβαδίσουν με τη νεολαία αλλά στηρίζονται σε ένα κοινό που τις αγοράζει από κεκτημένη ταχύτητα και καθημερινά λιγοστεύει.

Τέλος πάντων. Για τους φανατικούς εφημεριδάδες προσφέρουμε την ενημέρωση στο...server τους .

ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ το ΒΗΜΑ. Η εφημερίδα του Ψυχάρη απέλυσε 20 δημοσιογράφους αφού παρέδωσαν τα κείμενά τους για να βγει αυτό το κυριακάτικο φύλλο.  Η  εκμετάλλευση στο έπακρον γι΄αυτό αξίζει να τιμωρηθεί !
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια: