Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2010

Κουβέλης: Δεν χρεωκοπεί η Ελλάδα, δεν το θέλουν οι δανειστές μας

Με τρίπτυχο, «Ανανέωση στην πολιτική, τόλμη στη δράση, ευθύνη για την κοινωνία και τη χώρα», ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτης Κουβέλης από την Ξάνθη όπου βρέθηκε σήμερα το απόγευμα, παρουσίασε τους βασικούς στόχους του νεοσύστατου πολιτικού φορέα.

Ο κ. Κουβέλης στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε λίγο πριν από την ανοιχτή πολιτική εκδήλωση που διοργανώθηκε στην Ξάνθη, τόνισε ότι η Δημοκρατική Αριστερά απαρτίζεται από δυνάμεις του Συνασπισμού, ανένταχτους αριστερούς, στελέχη της πολιτικής οικολογίας αλλά και ενεργούς πολίτες.

Αναφέρθηκε στα κριτήρια με τα οποία η Δημοκρατική Συμμαχία στήριξετις υποψηφιότητες των κ. Καμίνη και Μπουράρη στις πρόσφατες αυτοδιοικητικές εκλογές κάνοντας λόγω για επιβράβευση των επιλογών του κόμματος.

Ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας υπογράμμισε ότι η παγκόσμια οικονομική κρίση που επηρέασε σε πολύ μεγάλο βαθμό την Ελλάδα οφείλεται κατά κύριο λόγο στην έλλειψη δομών που δεν έχει η χώρα προκειμένου να αντιμετωπίσει κάθε ανάλογη κρίση.  ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: