Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

Ο Σαραντόπουλος χρωστάει αλλά μηνύει δημοσιογράφους,....

Με κινήσεις που μόνο ως εμπρηστικές μπορούν να χαρακτηριστούν, συνεχίζει να προκαλεί ο Διευθύνων Σύμβουλος της “Α” Κώστας Ι. Σαραντόπουλος. Τη στιγμή που παρακρατεί μισθούς – από τον περασμένο Ιούλιο – και το δώρο Χριστουγέννων, κατήγγειλε στην αστυνομία τρεις συναδέλφους, λέγοντας ότι δεν του επιτρέπουν την είσοδο στην εφημερίδα!

Είναι απορίας άξιο πως έφθασε σε αυτό το «συμπέρασμα», δεδομένου ότι ο ίδιος έχει να εμφανιστεί στη Φειδίου από τον περασμένο Οκτώβρη. Επίσης απορίας άξιο, ενδεχομένως και αντικείμενο έρευνας από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, είναι το γεγονός ότι ο Κ.Ι. Σαραντόπουλος προέβη στην καταγγελία αυτή, τη στιγμή που ο ίδιος – ύστερα από μηνύσεις που έχουν κατατεθεί – διώκεται για τη μη καταβολή του δώρου των Χριστουγέννων.

Οι τρεις συνάδελφοι κλήθηκαν από το Α/Τ Εξαρχείων για να παρουσιαστούν αύριο, ώστε να συμπληρωθεί η αναφορά της αστυνομίας.   ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: