Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011

«Υπάρχουν αδικήματα που δεν έχουν παραγραφεί»

Το φλέγον θέμα της υπόθεσης Siemens, με αφορμή την κατάθεση του πορίσματος στη Βουλή, απασχόλησε τη σημερινή εκπομπή «Πρόσωπο με Πρόσωπο» με τον Νίκο Χατζηνικολάου.
 
Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Παντελής Οικονόμου, είπε απαντώντας στο γιατί η επιτροπή δεν άνοιξε λογαριασμούς, ότι «ζητήσαμε ως Εξεταστική Επιτροπή από αυτούς που μπορούν, να ανοίξουν λογαριασμοί», ενώ δήλωσε πως πεποίθησή του είναι ότι στα ταμεία των κομμάτων πηγαίνει «μαύρο» χρήμα.

Παραδέχτηκε πάντως, πως αυτό είναι δύσκολο να βρεθεί μέσω ελέγχου, καθώς «κανένα “μαύρο” χρήμα δεν διακινείται με παραστατικά». Επίσης, ανέφερε πως ήταν κατά της κλήσης πρώην πρωθυπουργών στην Επιτροπή, ενώ ειδικά για τον κ. Σημίτη, δικαιολόγησε την άποψή του, από το γεγονός ότι το όνομά του ενεπλάκη μονάχα από την ομολογία Τσουκάτου.
Κάπου εκεί πήρε το λόγο ο κ. Γκούσκος, συνήγορος του κ. Τσουκάτου, ο οποίος επισήμανε ότι η περίπτωση του πελάτη του είναι απλή «παρανυχίδα». «Η Siemens έχει αλώσει το Δημόσιο χώρο από τη δεκαετία του ’50, δεν προέκυψε τα τελευταία χρόνια». ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: