Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

Ποτάμι διαδηλώσεων στην Αίγυπτο

hossam el-hamalawy, SF protest against Mahalla...

Αποφασισμένη να περιορίσει με κάθε μέσο τη δυσαρέσκεια των πολιτών της χώρας, η κυβέρνηση του Χόσνι Μουμπάρακ έχει θέσει από τις πρώτες πρωινές ώρες σε κλοιό την Αίγυπτο. Χιλιάδες αστυνομικοί, πολλοί από τους οποίους είναι -όπως αναφέρουν διαδηλωτές- ντυμένοι με πολιτικά, έχουν αναπτυχθεί σε καίρια σημεία στο Κάιρο, την Αλεξάνδρεια και τις άλλες πόλεις της χώρας, ενώ σε μια πρωτοφανή προσπάθεια φίμωσης η κυβέρνηση Μουμπάρακ έθεσε κυριολεκτικά εκτός διαδικτύου την Αίγυπτο. Κεντρικό πρόσωπο στις διαδηλώσεις είναι ο Νομπελίστας Μοχάμεντ Ελ Μπαραντέι, που φέρεται να δέχθηκε και αυτός επίθεση από τις αστυνομικές δυνάμεις στις διαδηλώσεις που ακολούθησαν την προσευχή των Μουσουλμάνων στα τζαμιά της Αιγύπτου. 
Σφοδρές ήταν οι συγκρούσεις μεταξύ διαδηλωτών και αστυνομικών στην Αίγυπτο και χθες, Πέμπτη. Η κυβέρνηση απαντά με συλλήψεις και με την ανάπτυξη ισχυρών δυνάμεων της αστυνομίας στους δρόμους 

14.25: Διαδηλωτές εισέβαλαν στα γραφεία του κυβερνώντος κόμματος στην πόλη Μπανί Σουέφ, 160 χλμ. νότια του Καϊρου. Σύμφωνα με πληροφορίες οι διαδηλωτές δεν συνάντησαν αντίσταση από τις αστυνομικές δυνάμεις.


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: