Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011

Ετοιμάζονται 7 νέα διόδια στην Εγνατία!

TI ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ Ο Λ. ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ

 Συγκεκριμένα στοιχεία που εκθέτουν την κυβέρνηση και τους χειρισμούς της αναφορικά με έργα οδικών υποδομών κατέθεσε ο Βουλευτής Ηρακλείου της Δημοκρατικής Συμμαχίας, Λευτέρης Αυγενάκης, στο πλαίσιο τοποθέτησής του στην Ολομέλεια της Βουλής επί κοινοβουλευτικής του παρέμβασης για τις καθυστερήσεις υλοποίησης της Ολυμπίας Οδού το απόγευμα της Τρίτης, 8 Μαρτίου.

Ειδικότερα, ο Βουλευτής ανέφερε μεταξύ άλλων τα εξής:

«…Πριν διατυπώσω τα ερωτήματά μου σχετικά με το αντικείμενο της Ολυμπίας Οδού, επιτρέψτε μου να σας ρωτήσω εάν είστε ευχαριστημένοι ως κυβέρνηση από τη διαχείριση της χθεσινοβραδινής κατάστασης στη Μαλακάσα και τον αποκλεισμό εκατοντάδων αυτοκινήτων για ώρες στις εθνικές οδούς της χώρας μας; Και τα ερωτήματα που δημιουργούνται είναι: Προβλέπεται στους όρους των συμβάσεων παραχώρησης η διαχείριση τέτοιων καταστάσεων; Τηρήθηκαν οι όροι της σύμβασης με τις εταιρείας που έχουν την ευθύνη κατασκευής και διαχείρισης των εθνικών δικτύων στην προκειμένη περίπτωση;…»
ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: