Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

Ξεκινά σήμερα το συνέδριο της Δημοκρατικής Αριστεράς.

Ξεκινά σήμερα το απόγευμα στον Κεραμεικό, το πρώτο συνέδριο της Δημοκρατικής Αριστεράς. 

Οι 700 σύνεδροι που εξελέγησαν από περίπου 5.500 μέλη σε 180 συνελεύσεις που έγιναν σε όλη τη χώρα θα συμμετάσχουν στο συνέδριο. 

Τις εργασίες θα ανοίξει στις 7 μ.μ. η Οργανωτική Επιτροπή και λίγο αργότερα ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτης Κουβέλης θα απευθύνει ομιλία. Στις 7:50 μ.μ. θα ακολουθήσουν χαιρετισμοί από εκπροσώπους ελληνικών πολιτικών κομμάτων.

Με αφορμή το συνέδριο της ΔΗΜ.ΑΡ., το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής Θόδωρος Μαργαρίτης, μιλώντας στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ (Π. Τσούτσιας), μεταξύ άλλων είπε: «Η ΔΗΜ.ΑΡ. από το συνέδριό της φιλοδοξεί να οικοδομήσει μια ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ για τη χώρα και την κοινωνία. Αυτό πρακτικά σημαίνει μια πολιτική που μπορεί να δίνει συναινέσεις σε όποια ορθά μέτρα προτείνει το εκάστοτε κυβερνητικό κόμμα, αλλά και να αντιπαρατίθεται σκληρά σε ασκούμενες πολιτικές που μεγεθύνουν τις κοινωνικές ανισότητες και περιορίζουν τα δημοκρατικά δικαιώματα. Δηλαδή επιχειρούμε να κάνουμε κάτι που φαίνεται απλό: να ξαναβάλουμε την κοινή λογική στην πολιτική αντιπαράθεση των κομμάτων».
H OMΙΛΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΗ ΚΟΥΒΕΛΗ  ΕΔΩ
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: