Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

Η ΕΡΤ θα μεταδώσει τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας

Η ΕΡΤ ήρθε σε συμφωνία με το Conn-X και θα είναι το ελεύθερο κανάλι που θα μεταδώσει τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον Ατρόμητο και την ΑΕΚ στις 30 Απριλίου. 

Το κρατικό κανάλι κέρδισε στο… νήμα τον Alpha. 

Τα δικαιώματα του Κυπέλλου τα έχει εξασφαλίσει το Conn-X, ωστόσο η συμφωνία προβλέπει τον τελικό να τον δείχνει κι ένα ελεύθερο κανάλι.

Πέρσι, ήταν ο Alpha εκείνος που είχε μεταδώσει την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Άρη, φέτος όμως, το κανάλι της Κάντζας αποφάσισε να μη χαλάσει το πρόγραμμά του (για την ίδια ώρα είναι προγραμματισμένο το Greek Idol), από τη στιγμή που στον τελικό δεν βρίσκονται δύο μεγάλα ονόματα του ελληνικού ποδοσφαίρου και άρα το ενδιαφέρον θα είναι μικρότερο.
 
Η ΕΡΤ έτσι κι αλλιώς ήταν μία εκ των βασικών υποψηφίων της διεκδίκησης του τελικού και τελικά… άρπαξε την ευκαιρία που της παρουσιάστηκε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: