Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

Λιβύη: «Ένας δημοσιογράφος νεκρός και τρεις τραυματίες»

call for justiceImage by Keith Bacongco via FlickrΈνας δημοσιογράφος σκοτώθηκε στη Μισράτα και τρεις τραυματίστηκαν - ο ένας εκ των οποίων σοβαρά- χτυπημένοι από βλήμα όλμου, σύμφωνα με δημοσιογράφο του Γαλλικού Πρακτορείου που βρίσκεται στο νοσοκομείο της πόλης.
Ο δημοσιογράφος που τραυματίστηκε σοβαρά είναι ο Αμερικανός Κρις Χονδρός, 41 ετών, ο οποίος εργάζεται για το φωτογραφικό πρακτορείο Getty.
Οι ταυτότητες του δημοσιογράφου που σκοτώθηκε και των δύο δημοσιογράφων που έχουν τραυματιστεί πιο ελαφρά δεν έχουν ανακοινωθεί μέχρι στιγμής.
Οι τέσσερις δημοσιογράφοι βρίσκονταν στη Λεωφόρο Τρίπολης, την κύρια οδική αρτηρία της Μισράτα, που πολιορκείται εδώ και σχεδόν δύο μήνες από τα στρατεύματα του συνταγματάρχη Καντάφι.
Υπενθυμίζεται ότι ένας εικονολήπτης του δικτύου Αλ Τζαζίρα, ο Αλι Χάσαν Αλ Τζάμπερ σκοτώθηκε και ένας άλλος δημοσιογράφος από το τηλεοπτικό κανάλι τραυματίστηκε στις 12 Μαρτίου σε ενέδρα κοντά στη Βεγγάζη, ορμητήριο της αντιπολίτευσης στην ανατολική Λιβύη.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: