Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 30 Απριλίου 2011

Θα μείνουν αξύριστοι μέχρι να σχηματιστεί κυβέρνηση

Πέρασαν εβδομάδες, πέρασαν μήνες, κοντεύει χρόνος αλλά οι βέλγοι ακόμα να μάθουν ποιος θα είναι ο επόμενος πρωθυπουργός, αφού τα κόμματα δεν μπορούν να συμφωνήσουν στο σχηματισμό κυβέρνησης και η χώρα παραμένει ακέφαλη.

Πως αντιδρούν οι κάτοικοι; Με πολλούς τρόπους αλλά ο πιο πρωτότυπος προτάθηκε από τον φλαμανδό τηλεπαρουσιαστή Κεν Φίλετ: «Δηλώστε και κάντε το πράξη: δεν θα ξυριστώ μέχρι να δω νέο πρωθυπουργό».

Ο ίδιος δήλωσε πως θα διατηρήσει την γενειάδα του, δίνοντας το σωστό παράδειγμα. Ανάλογα είπε και ο γαλλόφωνος ηθοποιός Μπενουά Πελβόρντ, ενώ έφτασαν τους 800 οι άνδρες που υπέγραψαν διαδικτυακά την έκκλησή τους.

Οι συνομιλίες για τον σχηματισμό νέας κυβέρνησης, που σήμερα ασκείται μεταβατικά από τον φλαμανδό χριστιανοδημοκράτη Βόουτερ Μπέκε, εξακολουθούν να βρίσκονται σε αδιέξοδο, 320 ημέρες μετά τις εκλογές της 13ης Ιουνίου του 2010


star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: