Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 9 Απριλίου 2011

ΝΤΟΡΑ :«Έχουμε επιλέξει το δρόμο της ανατροπής»

Dora Bakoyannis
Ξεκάθαρο μήνυμα ότι η Δημοκρατική Συμμαχία έχει επιλέξει το δρόμο της ανατροπής, των σαρωτικών αλλαγών και των μεγάλων ρήξεων που έχει ανάγκη η Ελληνική κοινωνία για να βγει από την κρίση, έστειλε σήμερα, 9 Απριλίου, η πρόεδρος του κινήματος Ντόρα Μπακογιάννη από τη Λάρισα, όπου πραγματοποιήθηκε το 3ο προσυνέδριο.

Η Ντόρα Μπακογιάννη επέλεξε τη Λάρισα για να παρουσιάσει τις θέσεις της Δημοκρατικής Συμμαχίας για την ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα και την αγροτική οικονομία, καθώς και τις προγραμματικές θέσεις του κινήματος για την περιφερειακή ανάπτυξη της Θεσσαλίας.

Ειδικότερα, στην ομιλία της η Ντόρα Μπακογιάννη τόνισε αρχικά ότι «οι Έλληνες εδώ και ένα χρόνο υποχρεώνονται σε μεγάλες θυσίες. Και όσο περνάει ο καιρός, αντί οι θυσίες αυτές να πιάνουν τόπο, δείχνουν ότι κινδυνεύουν να πάνε χαμένες, καθώς η Κυβέρνηση έμεινε εκεί που την αφήσαμε τον περασμένο Μάιο, όταν πήραμε τη χρηματοδότηση και αποφύγαμε, εκείνη τη στιγμή, τη χρεοκοπία».
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: