Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 2 Απριλίου 2011

Κανάκης : "Είναι καραγκιόζηδες όσοι στήνουν ειδύλλια"

Ήταν μια συνέντευξη που κάθε της λεπτό ήταν είδηση. Ο Αντώνης Κανάκης καλεσμένος του Γιώργου Σατσίδη στην εκπομπή του στο MTV, μίλησε για όλους και για όλα. Κυρίως όμως για τον εαυτό του, αποκαλύπτοντας πτυχές που δεν γνωρίζαμε.

Η εκπομπή θα μεταδοθεί ξανά σε επανάληψη, την Κυριακή στις 15.00. Πάρτε όμως μια γεύση από τις ατάκες που θα συζητηθούν!

* «Για μένα άλλες κρίσεις είναι σημαντικότερες από την οικονομική. Ωστόσο για την τηλεόραση πιστεύω ότι η κρίση λίγη σημασία έχει για την ίδια την τηλεόραση. Τηλεόραση είναι οι άνθρωποι, εκείνοι που επικοινωνούν με τον κόσμο».

* «Μου φαίνεται αδιανόητο να υπάρχουν στημένα ειδύλλια. Ποιοί καραγκιόζηδες κάνουν κάτι τέτοιο. Πολλά συγχαρητήρια. Πραγματικά αυτά τα πράγματα που φαίνονται αδιανόητα. Μεγάλη ξεφτίλα».

* «Οι τηλεθεατές του «Ράδιο Αρβύλα» δεν μας ακολουθούν, μας επιλέγουν. Οι νέοι μπορούν να βρουν την άκρη μόνοι τους, δεν έχω να τους συμβουλέψω κάτι. Το μόνο που πρέπει να συνεχίσουν είναι να αμφισβητούν, όχι να απορρίπτουν τα πάντα, απλά να το ψάχνουν και να τα χτίζουν όλα από την αρχή».

* «Υπάρχουν στιγμές που θα ήθελα να μετακομίσω κάπου πιο ήρεμα. Για μένα η Ελλάδα είναι το πιο μαγικό μέρος του πλανήτη. Αν έπρεπε να φύγω εκτός, θα πήγαινα Μαλδίβες, είναι ένας ψεύτικος παράδεισος».

* «Δεν κάνω κάτι για να κρατιέμαι σε φόρμα. Η γυμναστική είναι πολύ σημαντική και το σώμα μας είναι το καλύτερο εργαλείο που έχουμε, δεν πρέπει να το αφήνουμε στο περιθώριο».

* «Δεν θες να μάθεις τι γίνεται μέσα στον εγκέφαλό μου! Είναι σαν την Ελλάδα, είναι χωρισμένος σε πολλά κομμάτια και δεν ηρεμεί ποτέ, θα ήθελα πολύ να μπορώ να τον κλείνω, γιατί πολλές νύχτες δεν μπορώ να κοιμηθώ».

* «Τα γιαούρτια δεν συνετίζουν τους πολιτικούς. Πλένονται και φεύγουν. Το χειρότερο στην Ελλάδα είναι η ατιμωρησία. Για τη ζωή πάντως είμαι γενικά αισιόδοξος, όχι όμως και για τη χώρα μας. Όσο για την πολιτική, σίγουρα με διεγείρει αλλά το σύστημα είναι τόσο βρώμικο που δεν θα ήθελα να αποτελώ μέρος του».

* «Το να βρεις το άλλο σου μισό είναι εξαιρετικά δύσκολο! Ούτε το 1/10 δεν μπορείς να βρεις»!

* «Σελίδα στο facebook δεν έχω, όλες οι σελίδες που κυκλοφορούν είναι ψεύτικες».
http://heraklion1.blogspot.com
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: