Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 2 Απριλίου 2011

Premier League: Χατ-τρικ από τον Γουέιν Ρούνεϊ

Wayne Rooney
Με τον Γουέιν Ρούνεϊ να πετυχαίνει χατ-τρικ και να κάνει γενικώς ότι περνάει από το χέρι του, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανέτρεψε το εις βάρος της 2-0 κόντρα στη Γουέστ Χαμ, πήρε τη νίκη με 4-2 και πλησίασε κι άλλο στην κατάκτηση του τίτλου.

Οι γηπεδούχοι είχαν προηγηθεί από νωρίς, χάρη σε δυο τέρματα του Μαρκ Νομπλ στο ξεκίνημα της συνάντησης (11' και 25') και όλα έδειχναν πως θα έφταναν εύκολα στην τελική επικράτηση.

Παρόλα αυτά, υπολόγιζαν χωρίς τον Ρούνεϊ, ο οποίος ήταν εκπληκτικός σε όλη την επανάληψη και παίρνοντας στην πλάτη του τους «κόκκινους διαβόλους», τους οδήγησε στη μεγάλη ανατροπή.

Αρχικά στο 65' μείωσε με άψογη εκτέλεση φάουλ και οκτώ λεπτά αργότερα έφερε το ματς στα ίσια με πλασέ. Στο 79' πέτυχε το τρίτο του τέρμα, αυτή τη φορά με πέναλτι, δίνοντας το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους. Τον θρίαμβο για τη Γιουνάιτεντ ολοκλήρωσε ο Τσιτσαρίτο Ερνάντεζ έξι λεπτά πριν τη συμπλήρωση των 90'.
ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ Premier League ΕΔΩ
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: