Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Κυριακή 3 Απριλίου 2011

Γεωργίου: "Δε θα έκανα ποτέ σεξ με την Μανωλίδου"

Eugenia ManolidesImage via Wikipedia

"Νούμερο" αποκάλεσε ο Γιώργος Γεωργίου την Ευγενία Μανωλίδου σε πρόσφατη συνέντευξή του ενώ δε δίστασε να πει ότι δε θα έκανε ποτέ έρωτα με τη γνωστή παρουσιάστρια.

«Ούτε και γώ που είμαι σα κουασιμόδος δεν θα έκανα ποτέ σεξ με την Ευγενία Μανωλίδου. Η κοπέλα είναι νούμερο», είπε στην εκπομπή Super Star, ο δημοσιογράφος.

Στη συνέχεια την χαρακτήρισε ως "κακέκτυπο της Αλίκης Βουγιουκλάκη" και προσέθεσε πως θα της πέταγε γιαούρτια τονίζοντας πως "Η κοπέλα είναι για πολλές κλωτσιές".

Ο δημοσιογράφος λίγο αργότερα εμφανίστηκε καλεσμένος στην εκπομπής της "Dancing With The Stars Daily" και δεν "μάσησε" τα λόγια του καθώς της έδωσε συμβουλές ώστε να μην την σατιρίζουν στο εξής.

Αιχμές για τη στάση του Γιώργου Λιάγκα απέναντι της άφησε η Ευγενία Μανωλίδου, τονίζοντας παράλληλα ότι οι φήμες για κόντρα με την κριτική επιτροπή είναι απλά φήμες.

Μιλώντας στην Espresso της Κυριακής, η παρουσιάστρια του «Dancing with the stars daily» σχολίασε με αιχμές την αναφορά του Γιώργο Λιάγκα από το πλατό του «Πρωινό mou» σε αυτήν. Ο παρουσιαστής της πρωινής εκπομπής του Mega είχε τονίσει ότι ήταν λάθος της Μανωλίδου να δεχθεί να μπει «απέναντι» από τα «Μυστικά της Εδέμ» και είχε σχολιάσει μάλιστα ότι θα έπρεπε να λέει όχι και σε κάποιες προτάσεις.

«Ο Γιώργος Λιάγκας είχε τοποθετηθεί πολύ αρνητικά για εμένα και στο παρελθόν. Είχε αλλάξει γνώμη όταν “συγκατοικήσαμε” (σ.σ. εννοεί στο ίδιο κανάλι) αλλά φαίνεται πως τώρα άλλαξε και πάλι γνώμη» τόνισε χαρακτηριστικά η Ευγενία Μανωλίδου.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: