Με 84 χρόνια παρουσίας σε κάθε ελληνικό σπίτι, η ιστορία της MISKO, της πιο δυνατής μάρκας ζυμαρικών στην Ελλάδα, κινείται παράλληλα με την ιστορία της ελληνικής οικογένειας.
Η παραγωγή των προϊόντων MISKO που γίνεται αποκλειστικά στην Ελλάδα σε δύο υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις στο Βόλο και στη Θήβα, αποτελεί ενεργό πυλώνα στήριξης της εθνικής οικονομίας τόσο σε ότι αφορά την απορρόφηση της εγχώριας αγροτικής παραγωγής όσο και σε ότι αφορά τη δημιουργία και τη διατήρηση θέσεων εργασίας στην περιφέρεια.
Ο μύλος άλεσης σιταριού στο Βόλο, τα τελευταία 10 χρόνια έχει υποδεχθεί περισσότερους από 750.000 τόνους εκλεκτής πρώτης ύλης από επιλεγμένους έλληνες παραγωγούς ενώ αλέθει περίπου 200 τόνους σιταριού το 24ωρο παράγοντας σιμιγδάλι άριστης ποιότητας και υψηλών προδιαγραφών για τα προϊόντα MISKO. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου