Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 21 Μαΐου 2011

Δημοσιογράφοι και τεχνικοί του ALTER πλακώθηκαν για τα λεφτά...

"Θείο δώρο" στην εργοδοσία η διάσπαση των εργαζομένων στο ALTER. Δημοσιογράφοι και τεχνικοί διασπάστηκαν με αφορμή το "μοίρασμα" του ποσού του 1.700.000 ευρώ που έδωσε η εργοδοσία με σκοπό να επαναλειτουργήσει το κανάλι.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ σε... ρινγκ μετατράπηκε αίθουσα του τηλεοπτικού σταθμού ALTER όπου πραγματοποιείται γενική συνέλευση των εργαζομένων προκειμένου να αποφασίσουν τις επόμενες κινήσεις τους.


Το κανάλι τους ενημέρωσε πως διαθέτει 1.700.000 ευρώ για να μπορέσει να ξοφλήσει κάποια από τα δεδουλευμένα τους

και να συνεχίσει η κανονική ροή του ζωντανού προγράμματος. Οι τεχνικοί από την πλευρά τους απαίτησαν τα μισά χρήματα, δηλαδή 850.000 ευρώ για να τα μοιραστούν και τα υπόλοιπα 850.000 ευρώ να τα πάρουν δημοσιογράφοι και διοικητικοί.

Αρχικά υπήρξαν έντονες αντιδράσεις από την πλευρά των δημοσιογράφων, η μία κουβέντα έφερε την άλλη και δεν άργησαν να πιαστούν και στα χέρια.

Τα πνεύματα προς το παρόν έχουν ηρεμήσει αλλά λύση στο πρόβλημα δεν φαίνεται να μπορεί να βρεθεί καθώς και οι δύο πλευρές δεν κάνουν πίσω.

Να ξεκαθαρίσουμε πως το 1.700.000 ευρώ είναι χρήματα που καλύπτουν μόνο τον έναν από τους 5 μισθούς που οφείλονται σε όλους τους εργαζόμενους του ALTER!

Δεν υπάρχουν σχόλια: