Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 21 Μαΐου 2011

Kάτοικος Μπρόντγουεϊ ο Ντομινίκ Στρος-Καν

Σε ένα διαμέρισμα, επί της οδού Μπρόντγουεϊ, κοντά στο «Σημείο Μηδέν», θα κατοικεί μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσής του ο πρώην επικεφαλής του ΔΝΤ Ντομινίκ Στρος-Καν.
Αφού πέρασε 4 νύχτες στη φυλακή του Ράικερς, ο Ντ. Στρος-Καν αφέθηκε ελεύθερος χθες αφού κατέβαλε ως εγγύηση ένα εκατ. δολάρια. 
 
Στη νέα του κατοικία, στη γωνία των οδών Μπρόντγουεϊ και Ρέκτορ, που βρίσκεται δίπλα στην επισκοπική εκκλησία της Αγίας Τριάδας, ο Γάλλος πολιτικός θα φορά ηλεκτρονικό βραχιόλι, ενώ θα φρουρείται από ένοπλο σωματοφύλακα.

Η νέα του κατοικία επελέγη από ιδιωτική εταιρεία ασφαλείας, που ανέλαβε τα διαδικαστικά και την οποία ο Στρος-Καν πληρώνει για να τον έχει υπό 24ωρη ένοπλη φύλαξη και να τον επιτηρεί ηλεκτρονικά. Σύμφωνα με τους εισαγγελείς το κόστος της ασφάλειάς του θα είναι 200.000 δολάρια το μήνα.  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: