Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

Γνωστή παρουσιάστρια σε λεσβιακά όργια - Σοκ έπαθε η μητέρα της !

Σοκ έπαθε η μητέρα γνωστής παρουσιάστριας όταν είδε την κόρη της να επιδίδεται σε σεξουαλικά όργια με άλλη καυτή γυναίκα. Τι ακριβώς συνέβη;...


...Μεγάλο ταράκουλο έπαθε η μητέρα γνωστής παρουσιάστριας όταν κατά λάθος έπεσε πάνω σε πολύ προσωπική στιγμή της κόρης της με καυτή αιθέρια ύπαρξη, σύμφωνα με το newsbomb.

Το σοκ που υπέστη η μητέρα γνωστής παρουσιάστριας ήταν τέτοιο μάλιστα που κοιτούσε σαστισμένη για ώρα το θέαμα που αντίκρισε, ενώ η κόρη της προσπαθούσε να την ηρεμήσει .

Η γνωστή παρουσιάστρια είναι πολύ όμορφη και τον τελευταίο καιρό έχει απασχολήσει τη σόου μπίζ, αλλά και το τηλεοπτικό κοινό με τις εμφανίσεις της.

Τον τελευταίο καιρό συζητείται στα καλλιτεχνικά και όχι μόνο πηγαδάκια η στάχτη που η παρουσιάστρια προσπαθεί να ρίξει με δήθεν δεσμούς και έρωτες. Μέχρι τώρα όμως τίποτα δεν είχε γίνει γνωστό, καθώς κατάφερνε να κρατήσει τις ερωτικές επιλογές μόνο για τον εαυτό της.

Η συγκεκριμένη γνωστή παρουσιάστρια έχει «συγκεκριμένες» ερωτικές επιλογές τις οποίες βέβαια δεν παραδέχεται, ούτε όμως και μιλάει γι αυτές και ως προσωπικά δεδομένα που είναι δεν μπορεί κανείς να αποκαλύψει.

Η μητέρα της όμως την έπιασε σε τρυφερό τετ α τετ με άλλη αιθέρια ύπαρξη όταν την επισκέφθηκε ξαφνικά στο σπίτι της, αφού είχε κλειδιά και η ίδια.

Η μητέρα ζει αρκετά μακριά από το σπίτι της κόρης της και νόμιζε ότι η παρουσιάστρια απουσίαζε γιατί συχνά έμενε στο σπίτι του αγαπημένου της. Όμως έπεσε έξω και έτσι όταν μπήκε στο σπίτι να της αφήσει διάφορα ψώνια έπεσε πάνω στις δύο κοπέλες να επιδίδονται σε καυτές λεσβιακές σκηνές.

Η παρουσιάστρια έχασε το έδαφος κάτω από τα πόδια της και τώρα ελπίζει οτι η μητέρα της θα κρατήσει το μυστικό της και δεν θα το αποκαλύψει στον «αγαπημένο» της.

Δεν υπάρχουν σχόλια: