Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 14 Μαΐου 2011

Το ΣΔΟΕ «καρφώνει» Ηλιάδη-Τσαλίκη-Καραφώτη - Αντζελα Δημητρίου

Διεξοδικούς ελέγχους διεξήγαγε το τελευταίο διάστημα κλιμάκιο του ΣΔΟΕ σε νυχτερινά κέντρα και επιχειρηματίες, προκειμένου να ελέγξει τα εισοδήματα των καλλιτεχνών, αν κόβονται αποδείξεις και αν υπάρχουν φαινόμενα φοροδιαφυγής.

Όπως δημοσιεύει η Real News στο κυριακάτικο φύλλο της, στο «στόχαστρο» του Υπουργείου Οικονομικών έχουν μπει μερικά από τα «πρώτα ονόματα» της πίστας.

Ο λόγος για την Αγγελική Ηλιάδη, τον Γιώργο Τσαλίκη, τον Κώστα Καραφώτη και την Άντζελα Δημητρίου, καθώς φαίνεται ότι δε δηλώνουν στην εφορία τα ακριβή εισοδήματά τους, ενώ τα χρέη τους προς αυτή όλο και αυξάνονται.

Οι οφειλές τους στο Δημόσιο ανέρχονται συνολικά στο 1 εκατομμύριο ευρώ, ενώ στη «μαύρη λίστα» υπάρχουν τα ονόματα 29 συνολικά καλλιτεχνών και managers, που όπως όλα δείχνουν δε θα ξεφύγουν από την «τσιμπίδα» του νόμου. gossip-tv

Δεν υπάρχουν σχόλια: