Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Δευτέρα 9 Μαΐου 2011

Τρίτη: Βροχές και πτώση της θερμοκρασίας

Τοπικές βροχές στο Ιόνιο, τα ηπειρωτικά και την Κρήτη και σποραδικές καταιγίδες στα ηπειρωτικά, προβλέπει για την Τρίτη η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία. Σύμφωνα με την ΕΜΥ, στα ανατολικά αναμένεται πτώση της θερμοκρασίας και βόρειοι άνεμοι που τοπικά θα φτάσουν τα 7 μποφόρ.
Στην Αττική θα εμφανιστούν λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες, ενώ υπάρχει πιθανότητα εκδήλωσης παροδικών βροχών στα ανατολικά και βόρεια, μέχρι το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 και στα ανατολικά τοπικά 7 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 20 βαθμούς Κελσίου.
Νεφώσεις με λίγες τοπικές βροχές κυρίως στα ορεινά τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες προβλέπονται και για τη Θεσσαλονίκη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: