Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τρίτη 24 Μαΐου 2011

Πάτρα: Ξύπνησε, βγήκε στο μπαλκόνι και βούτηξε στο κενό!

Συγκλονίζει το δράμα της οικογένειας που έχασε προχθες το δεύτερο από τα τρία παιδιά της όταν έκανε σάλτο από τον 6ο όροφο της πολυκατοικίας όπου έμενε.

Η οικογένεια, πολύ γνωστή στην Πατραϊκή κοινωνία, αντιμετωπίζει τα προβλήματά της με εξαιρετική αξιοπρέπεια, ενώ είχε χάσει και την κόρη της, η οποία επίσης αυτοκτόνησε.

Και τα δύο παιδιά σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr, έπασχαν από ψυχολογικά προβλήματα, ενώ και ο τρίτος εν ζωή γιος της οικογένειας, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές αντιμετωπίζει επίσης ψυχολογικά προβλήματα. Το τραγικό είναι ότι ο πατέρας έχασε τη ζωή του, μόλις πριν από 10 μέρες περίπου, στις 11 Μαΐου, ενώ το αβάσταχτο βάρος καλείται να σηκώσει τώρα η μητέρα.

Ο 32χρονος αυτόχειρας κοιμόταν στο κρεβάτι του. Ξαφνικά, περίπου στις 17:20, ξύπνησε, βγήκε στο μπαλκόνι και βούτηξε στο κενό από τον 6ο όροφο της πολυκατοικίας όπου διέμενε, στην οδό Κανακάρη μεταξύ Καρόλου και Άστιγγος.

Συγκλονισμένη είναι η κοινωνία της Πάτρας από την είδηση και το οικογενειακό δράμα που βρίσκεται πίσω της


newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: