Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Δευτέρα 2 Μαΐου 2011

Ανέβηκε σε φουγάρο και απειλεί να αυτοκτονήσει!

Αναστάτωηση επικρατεί αυτή τη στιγμή στη Λαμία. Ένας 35χρονος άνδρας έχει ανέβει σε φουγάρο εργοστασίου ύψους 40 περίπου μέτρων και απειλεί να δώσει τέλος στη ζωή του.

Στο σημείο έχουν σπεύσει αστυνομικοί, άνδρες της 7ης ΕΜΑΚ και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από την Αταλάντη και τη Λαμία, ενώ συνάδελφοί του προσπαθούν να τον μεταπείσουν.

Λίγο μετά τις 7 το απόγευμα διαπραγματευτής της αστυνομικής διεύθυνσης Φθιώτιδας κατόρθωσε να τον πείσει να κατέβει από τα 70 περίπου μέτρα ύψος που βρίσκονταν, στα 30.
Σύμφωνα με τα όσα ο ίδιος επιμένει στους διαπραγματευτές αστυνομικούς και πυροσβέστες, έχει αποχωρήσει από την ΛΑΡΚΟ το 2009 και σύμφωνα με την εταιρία «αποχώρησε με αίτηση του». Ζητά κάποια χρήματα για αποζημίωση τα οποία, όπως επιμένει, δεν έχει λάβει.
Μέχρι τότε δούλευε στην ΛΑΡΚΟ για 20 χρόνια. Οι συνάδελφοί του τον θυμούνται σαν «ένα πολύ καλό παιδί και ήρεμο χαρακτήρα». Στο μεσοδιάστημα από το 2009 μέχρι τώρα δούλευε ως ελεύθερος επαγγελματίας και το τελευταίο διάστημα εκτός από προσωπικά είχε και οικονομικά προβλήματα και σήμερα το μεσημέρι βρήκε την ευκαιρία να ανέβει πάνω στη μεγάλη καμινάδα του εργοστασίου της ΛΑΡΚΟ στη Λάρυμνα απειλώντας με «απονενοημένο διάβημα» και μάλιστα την ώρα που συνεδρίαζαν τα σωματεία των εργαζομένων και τα εργατικά κέντρα τριών νομών για να συντονίσουν τις κινήσεις τους και να αποτρέψουν την πώληση του εργοστασίου.
Αστυνομικοί και πυροσβέστες έχουν πάρει όλα τα κατάλληλα μέτρα ενώ στην περιοχή έχει μεταφερθεί το σύνολο του εξοπλισμού που θα μπορούσε να αποτρέψει την οποιαδήποτε εξέλιξη. Οι διαπραγματεύσεις πάντως συνεχίζονται και σύμφωνα με τους αξιωματικούς της πυροσβεστικής: «μετά από 5 ώρες είμαστε σε καλό δρόμο και ελπίζουμε σε αίσιο τέλος».

Δεν υπάρχουν σχόλια: