Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Δευτέρα 2 Μαΐου 2011

O ΣΟΥΠΕΡ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ ΤΟΥ CHAMPIONS LEAGUE ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ MEGA!

Barcelona's Lionel Messi was voted as man of t...Image via Wikipedia Η ώρα της  μεγάλης ρεβάνς έφτασε. Ο σούπερ ημιτελικός του Champions League που αναμένεται να καθηλώσει εκατομμύρια θεατές σε όλο τον κόσμο είναι μόνο στο MEGA! Την Τρίτη 3 Μαΐου οι δύο κορυφαίες ομάδες του πλανήτη διεκδικούν την πρόκριση στον τελικό του Γουέμπλεϊ:
    -    Στις 21:45 δείτε τον αγώνα ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ – ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ, σε απευθείας μετάδοση από τη Βαρκελώνη. Τον αγώνα περιγράφουν ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος και ο Αλέξης Σπυρόπουλος.  
Μέσι εναντίον Ρονάλντο και Μουρίνιο εναντίον Γκουαρντιόλα στον αγώνα που θα μπορούσε να ήταν ο τελικός της διοργάνωσης. Από τις 21:00 η εκπομπή «ΣΟΥΠΕΡ ΜΠΑΛΑ LIVE», με τον Γιώργο Θαναηλάκη, τον Μένιο Σακελλαρόπουλο και τον Γιάννη Θειακό. Αμέσως μετά τον αγώνα, στις 23:45, ακολουθεί το «τρίτο ημίχρονο» του μεγάλου ματς της βραδιάς, με αναλυτικό ρεπορτάζ.
Καλεσμένοι  στο στούντιο για να σχολιάσουν, είναι ο άσος του πρωταθλητή Ολυμπιακού και της Εθνικής ομάδας, Βασίλης Τοροσίδης, λίγες ημέρες μετά την μεγάλη φιέστα της κατάκτησης του τίτλου από τους «ερυθρόλευκους», ο παρουσιαστής Χρήστος Φερεντίνος και ο δημοσιογράφος Βασίλης Σαμπράκος. 
Tην Τρίτη  3 Μαϊου, η μεγάλη μάχη για την πρόκριση στον τελικό του Champions League, είναι μόνο στο MEGA. 
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: