Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τρίτη 31 Μαΐου 2011

Ο κατ’ οίκον περιορισμός έκανε καλό στη Lohan

Μετά τον Στρος-Καν και η Lindsay Lohan βρίσκεται σε κατ’ οίκον περιορισμό, ύστερα από τα πρόσφατα μπλεξίματά της με την αστυνομία, για χιλιοστή φορά από τότε που τη γνωρίσαμε.

Τελικά να δείτε που θα γίνει μόδα, ο κατ'οίκον περιορισμός σε πολυτελή διαμερίσματα!

Η ηθοποιός είναι αναγκασμένη να μείνει «εγκλωβισμένη», πιθανότατα για 35 μέρες, στη κατοικία της στην εξωτική Venice Beach της Καλιφόρνια.

Παρά το βραχιολάκι στο πόδι της, το οποίο έχει καταφέρει να κρύψει αρκετά καλά φορώντας μακριά παντελόνια, η Lohan φαίνεται να μη την έχει «χαλάσει» καθόλου η ποινή της, καθώς βρήκε χρόνο να επικεντρωθεί λίγο στην δουλειά της. Έτσι, οι φωτογράφοι την απαθανάτισαν να διαβάζει σενάρια για τις επόμενες ταινίες της, στην ταράτσα του -7.100 δολαρίων την ημέρα- διαμερίσματός της.

Η 24χρονη ηθοποιός, φανερά πιο ανανεωμένη και ξεκούραστη, ετοιμάζεται να κάνει το comeback της στη μεγάλη οθόνη, μετά από πολύ καιρό αποχή της. Αν και δεν είναι επίσημα γνωστό το ποια είναι η ταινία που θα επαναφέρει την Lohan στο προσκήνιο, φήμες τη θέλουν να είναι ένα από τα βασικά ονόματα για το remake του θρίλερ Carrie.
enimerwsi.com
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: